PLAVINAC HILL

O stanovima

U okviru svoje parcele sadrži 4 identične porodične građevine sa isto toliko nezavisnih stambenih jedinica. Svaka ima svoju garažu i ostavu. 
Stambenim jedinicama se pristupa centralnom dvosmernom saobraćajnicom i posebno pešačkim putem. Svaka je sastavljena od prizemlja, 1. i 2. sprata.

Manji stanovi

Prostran i trostrano orijentisan stan na jednom nivou sa dnevnom sobom, tri spavaće sobe i tehničkom prostorijom, nalazi se na prvom i na drugom spratu u svakom od četiri objekata. Dnevna soba, kao
najatraktivniji deo stana ima orijentaciju prema Dunavu
(severozapadu), jedna spavaća soba i tehničke prostorije gledaju na jugozapad. Dve spavaće sobe u zadnjem delu stana orijentisane su prema jugoistoku. Stan ima dva kupatila, jedno orijentisano prema dnevnoj zoni, a drugo prema spavaćem bloku.

Stan 1
Površine m2 :
UKUPNO 98.50
Stan 2
Površine m2 :
UKUPNO 98.66
Stan 1 sa dvorištem
Površine m2 :
UKUPNO 98.50
Stan 2 sa dvorištem
Površine m2 :
UKUPNO 98.66
Veći stanovi
Luksuzan i četvorostrano orijentisan stan na jednom nivou sa dnevnom sobom, četiri spavaće sobe i tehničkom prostorijom, nalazi se na prvom i drugom spratu u svakom od četiri objekata. Dnevna soba kao najatraktivniji deo stana ima<br />orjentaciju prema Dunavu (severozapadu), Jedna spavaća soba gleda na severoistok, dve u zadnjem delu orijentisane su prema Jugoistoku i jedna prema jugozapadu. Stan ima tri kupatila, jedno orjentisano prema dnevnoj zoni, druga dva prema spavaćem bloku.
Stan 3
Površine m2 :
UKUPNO 198.75
Stan 3 sa dvorištem
Površine m2 :
UKUPNO 198.75 + dvorište 25,00 - 100,00

Garažni Prostor

Četiri prostrana garažna mesta sa ostavama su pripadajući deo stanova. Svaki stan poseduje jednu garažu i jednu ostavu. U centralnom delu prizemlja nalazi se zajednička prostorija predviđena za fitnes ili spa centar u zavisnosti od želja stanara.

Površine m2 :
UKUPNO 177,20

Ambijenti

PLAVINAC HILL

Kontakt